Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ZOOTECHNIA 2012

Για ακόμα μία φορά φέτος στην χώρα μας διεξάγεται η έκθεση Zootechnia 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 154, και διοργανώνεται από την οργάνωση Helexpo ΑΕ. Η ημερομηνία έναρξης είναι 2 Φεβρουαρίου 2012 και λήξης 5 Φεβρουαρίου 2012.
Η Zootechnia είναι μια διεθνής έκθεση για την κτηνοτροφία Η εστίασή της είναι στην αναπαραγωγή και την παραγωγή κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Η έκθεση αυτή έχει ως στόχο να ενημερώνει τους επισκέπτες για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τις καινοτομίες στον τομέα αυτό και είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του είδους του στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Προσφέρει την παρουσίαση των νέων γεωργικών προϊόντων και μηχανημάτων και είναι επίσης ένα ιδανικό φόρουμ για τους αγρότες για την ανταλλαγή πληροφοριών και για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχέσεων.
Στην έκθεση θα βρείτε μηχανήματα και εξοπλισμό για ζώα και πουλερικά αναπαραγωγής, μηχανήματα για την επεξεργασία, τη συντήρηση και τη συσκευασία των ζώων και των προϊόντων πουλερικών, φάρμακα, εργαλεία και αξεσουάρ, ζωοτροφές, ζώα, κατοικίδια ζώα, εκδόσεις, φορείς, οργανώσεις.
Μπορούν να επισκευτούν την έκθεση εισαγωγείς, εξαγωγείς, αγρότες, κτηνοτρόφοι, κτηνιάτροι, φοιτητές, και γενικότερα το ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου